Babysymjing

Babysymjing er ein aktivitet i terapibassenget, og er for barn i alderen 0-2 år. Hovudmålet med kurset er å lære barnet å bli trygg over og under vatnen. Barnet bør vera fylt 3 månader for å få fullt utbytte av kurset. Kurset er delt inn i to grupper, ei for nybyrjarar og ei for vidarekomne. Kurset for vidarekomne bygger på nybyrjarkurset, men med litt fleire utfordringar for både baby og mamma/pappa. Mor eller far er med i bassenget. Badebleie får dere gratis hos oss for hver kursdag.

Våre instruktørar er utdannede, og har lang erfaring.

Kurset går over 10 deler, og koster: 1650,-. Beløpet kan betales i avdrag om ønskelig.

Nybegynnere: Mandager 16.00-16.30

Viderekommende: Mandag 16.30-17.00

Babysvømming i Gullbring har oppstart mandag 04.september. 2017. For påmelding eller spørsmål send e-post til anette@gullbring.no.

Første gang på babysvømming
Sett av god tid til besøket. Planlegg søvn og mating. En trøtt og sulten baby vil trives dårlig også i vannet.

Ta med noen ekstra håndklær og regn med at det kan være vått der du setter fra deg babyen. I vannet skal babyen ha på seg badebleie, som du vil få utdelt gratis i resepsjon hos oss før hver kursdag. Eventuelt en badetruse om dette er ønskelig.

La babyen få god tid til å venne seg til svømmehallmiljøet. God kroppskontakt er viktig for at babyen skal føle seg trygg. Babyen behøver ikke å dusje før bading, men grundig kroppsvask er obligatorisk for alle andre.

Etter bading

Legg et stort håndkle rundt babyen med en gang den løftes ut av vannet.

Etter bading kan du vaske eller skylle av klorvannet. Smør gjerne huden inn med litt fuktighetskrem til slutt.

Det kan være en fordel å ta med et par leker etter hvert som babyen begynner å bli mer aktiv.

Påmelding

Send epost til anette@gullbring.no med barnets navn, fødselsdato, en av foreldrenes navn, tlf og om du eventuelt ønsker å betale i avdrag.