Bø Jazzklubb | Ellen Andrea Wang Trio

Gullbring, kl. 20.00 – konsertstart kl. 21.00

Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede musikkunivers får vi servert låter med stort radiohit-potensiale på den ene siden, avløst av forsiktige instrumentale pusterom på den andre. Trioen har gitt ut to kritikerroste studioalbum «Diving» og «Blank Out» og har siden turnert i inn og utland. 

Ellen Andrea Wang spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones. I trioen er Wang backet opp av to av landets fremste instrumentalister. Pianist Andreas Ulvo kjenner vi fra Eple Trio og Mathias Eick band. Ulefossingen Erland Dahlen tar hånd om trommene og figurerer som studio- og livemusiker for kremen av norske artister, samt sine egne musikalske konsepter. 

Denne aprilkvelden får vi oppleve en trio som lever musikken, jager opplevelsen og bygger en katedral av opphøyet pop for en kveld. I dette rommet vil du være.

Ellen Andrea Wang – kontrabass og vokal, Andreas Ulvo – tangenter og Erland Dahlen – trommer.

Dato

fre 16 apr 2021
Expired!

Tid

20:00 - 22:30

Se mer

Billetter

Sted

Storsalen
Gullbring Kulturanlegg

Arrangør

Bø Jazzklubb

Andre Arrangører

Gullbring Kulturanlegg
Billetter
Oppfordring til bruk av munnbind

Pga smittesituasjonen anbefaler vi sterkt å bruke munnbind ved besøk i Gullbring. Hold avstand, bruk håndsprit og bli hjemme om du er syk. Vi anbefaler publikummere fra andre kommuner å ikke besøke oss.