Bø jazzklubb: Hans Mathisen band

Hans Mathisen er en av Norges fineste jazzgitarister. Han kunne allerede i 2005 innkassere en spellemannspris for sitt debutalbum, Quiet Songs. Etter det har det blitt ytterligere fire album, alle til flott mottakelse. Mathisens gitarspill og sound er godt forankret i gitartradisjoner forbundet med både Wes Montgomery og Pat Metheny, men med et umiskjennelig nordisk særpreg. I bunn for hans musikk ligger alltid sterke komposisjoner, ofte med vakre lyriske linjer og en evne til å gjøre det komplekse enkelt og tilgjengelig. Og for all del: sjekk ut hvilke musikere han har med seg på laget!

Konsert arrangeres i samarbeid med Sørnorsk jazzsenter.

Hans Mathisen – gitar, Bendik Hofseth – sax, Jason Rebello (UK) – piano/keyboard, Per Mathisen – bass, Audun Kleive evt Per Oddvar Johansen – trommer.

Torsdag 5. november 2020
Framstugo, Gullbring
Dørene åpner kl 20:00 – konsertstart kl 21:00
pris 220,-/270,- inkl. bill.avg.

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høsten konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Dato

tor 05 nov 2020

Tid

20:00 - 23:00

Se mer

Billetter

Sted

Framstugo
Gullbring Kulturanlegg

Arrangør

Bø Jazzklubb

Andre Arrangører

Gullbring Kulturanlegg
Billetter