Bø Jazzklubb: Lilja

Som siste post på høstprogrammet blir det verdensmusikk med hjerte og hjerne. Da kommer Oddrun Lilja til Bø med eget band og sin debutplate «Marble» fra 2020 i kofferten. Lilja er kjent som gitarist i Bugge Wesseltofts «New Conception of Jazz», Frode Haltlis «Avant folk» og «Moksha».

I Bø var Lilja sist med i bandet «Heartattack & Vine». Debutalbumet fikk terningkast 6 i Dagsavisen, og var listen over årets beste norske album i Klassekampens musikkmagasin i 2020. 

Musikken er inspirert av møter Lilja har hatt med lokale tradisjonsmusikere fra hele verden. Lilja har spilt med ragamusikere i India, gnawamusikere i Marokko, sirkusartister i Etiopia og palestinere i en flyktningeleir i Libanon. Med inspirasjon fra disse møtene har hun komponert ny musikk, hvor låtene bærer navn etter ti av byene hun har besøkt. Med sitt enestående band tar LILJA med publikum hjem til verden.

Oddrun Lilja – gitar og vokal, Beate Lech – hovedvokal, Jo Skaansar – bass og vokal, Bafana Nhlapo – vokal og Jakob Janssøn – perkusjon.

Velkommen!

Dato

fre 19 nov 2021
Expired!

Tid

21:00

Se mer

Billetter

Sted

Framstugo
Gullbring Kulturanlegg

Arrangør

Bø Jazzklubb

Andre Arrangører

Gullbring Kulturanlegg
Billetter