Bø Jazzklubb: Sol Heilo med band

Sol Heilo har opplevd internasjonal suksess med bandet Katzenjammer og spilt på festivaler og store konsertarenaer verden rundt. Nå går hun solo og drar på turné denne høsten med eget band.

Sist vinter ble Sol lagt merke til i programserien «Hver gang vi møtes» på̊ TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent. I juni kom Sol med ny soloplate «Solstice» med seks fine låter. Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols formidler spilleglede og drar publikum inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten. Det er bare å glede seg til å oppleve Sol Heilo live. 

Sol Heilo – vokal, gitarer og trommer, Hanne Mari Karlsen – tangenter, kor og diverse strengeinstrumenter, Olav Senstad – bass og Ronny Yttrehus – gitarer 

Velkommen!

Dato

fre 08 okt 2021

Tid

21:00

Se mer

Billetter

Sted

Framstugo
Gullbring Kulturanlegg

Arrangør

Bø Jazzklubb

Andre Arrangører

Gullbring Kulturanlegg
Billetter