Bø jazzklubb: Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris! Nå med nytt album rett rundt hjørnet, og Tuva på skjermen er det bare å glede seg til høstens releaseturné over det vide land!

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.
Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.
På kommende album ‘hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg’ lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill. Sammen lager og arrangerer musikerne låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.

Tuva Syvertsen – fele og vokal, Magnus Larsen Jr – fele, Erik Sollid – fele og Martin Langlie – trommer

Fredag 20. november 2020
Framstugo, Gullbring
Dørene åpner kl 21:00 – konsertstart kl 22:00
pris 270,-/320,- inkl. bill.avg.

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høsten konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Dato

fre 20 nov 2020

Tid

21:00 - 23:55

Se mer

Billetter

Sted

Framstugo
Gullbring Kulturanlegg

Arrangør

Bø Jazzklubb

Andre Arrangører

Gullbring Kulturanlegg
Billetter