Gullbringbadet

Gullbringbadet er åpent igjen!


Tegn et badeabonnement


Åpningstider


Feir barnebursdag i Gullbring

For å holde oversikt over gjester i Gullbringbadet og unngå opphopning av kø i helger og ferier, velger vi å starte med nettsalg av billetter til badet. Det vil være det samme billettsystemet som til arrangementer og kinovisninger. Under kan du se de ulike badetidene, som er inndelt i grupper på 1,5 time.

Utenom helger og ferier fungerer billettsalget til badet som vanlig, inntil videre. 

Maksimal kapasitet i hver pulje er 60 badende. Det legges ut 40 billetter til forhåndssalg på nett, og 20 plasser for medlemmer, klippekort og sesongkort. Disse 20 plassene er det ikke forhåndsbestilling til.

Det vil være kontroll og sjekk av billetter ved inngangen til badet.

Gullbringbadet byr på mange muligheter

Gullbringbadet er et lyst barne- og familievennlig bad, som også egner seg til trening. Badet har flere bassenger. Det store bassenget er 25m med 28 grader vann, 6 baner, og et stupeanlegg med 1 og 3 m sviktbrett samt 3 og 5 m stupetårn. Tør du å hoppe fra den høyeste, eller prøver du heller den lille rutsjebanen?

For de aller minste er det et plaskebasseng med lavt vann, som er 34 grader. Det er en boblebenk, vannleketøy, og til den lille vannhunden er det en barnesklie. Ved siden av er terapibassenget, som på det dypeste er 150 cm. Størrelsen og vanntemperaturen gjør det egnet til så vel svømming med de små som fysiotrening.
Rundt omkring er det border og stoler, slik at du kan slappe av eller lese en bok mens barna svømmer.

Viktig for Bading med Barn i Gullbringbadet

Rundt omkring er det border og stoler, slik at du kan slappe av eller lese en bok mens barna svømmer. For å kunne bade må barn under 10 år ha med seg en voksen, som er iført badetøy, i bassenget. Dersom barnet er mellom 10 og 13 år må svømmeprøven være godkjent for å kunne bade alene. Denne kan tas i bassenget under oppsyn av foreldre, etter avtale med badevakt.

Gullbringbadets Garderober

I de nyrenoverte garderobene er det badstue, og mange nøkkelskap til å henge dine klær. I rommet finner du også et stellebord og et par hårfønere.

Barn under 7 år kan bruke garderobe av motsatt kjønn med voksen. Byr dette på utfordringer, vennligst henvend deg i resepsjonen.

I Kafé Olsen er det mulig å kjøpe nye badeklær, svømmebriller og badebleie til babyer.

PrislisteKvardagHelg
Vaksen120,-125,-
Born80,-85,-
Honnør/student/elev110,-115,-
Baby 0-3*40,-40,-
Familie320,-340,-