Gullbringbadet

Gullbringbadet åpner igjen etter lettelser i smitteverntiltakene fredag 14. januar!

Selv om vi holder åpent, er det fortsatt restriksjoner på antall besøkende til en hver tid. Maksantallet er nå 50 badegjester samtidig. Mandag-fredag kan du bare møte opp og kjøpe billett i resepsjonen (har du medlemskort, går du rett inn etter å ha scannet kortet ditt).

Lørdag og søndag har vi 2 badepuljer på hver av dagene, kl. 13.00-15.00 og 15.30-17.30. Til disse puljene, må du kjøpe billetter på forhånd. Billetter kan du kjøpe her. Da er du sikret plass.

Har du medlemskort, trenger du ikke forhåndsbestille. Da kan du møte opp med kortet ditt (vi holder av en del plasser til medlemmer). Vi anbefaler å møte opp til tiden for å være sikret plass, det er mange som vil bade i helgene.

Gullbringbadet byr på mange muligheter

Gullbringbadet er et lyst barne- og familievennlig bad, som også egner seg til trening. Badet har flere bassenger. Det store bassenget er 25m med 28 grader vann, 6 baner, og et stupeanlegg med 1 og 3 m sviktbrett samt 3 og 5 m stupetårn. Tør du å hoppe fra den høyeste, eller prøver du heller den lille rutsjebanen?

For de aller minste er det et plaskebasseng med lavt vann, som er 34 grader. Det er en boblebenk, vannleketøy, og til den lille vannhunden er det en barnesklie. Ved siden av er terapibassenget, som på det dypeste er 150 cm. Størrelsen og vanntemperaturen gjør det egnet til så vel svømming med de små som fysiotrening.
Rundt omkring er det border og stoler, slik at du kan slappe av eller lese en bok mens barna svømmer.

Tegn et badeabonnement

Feir barnebursdag i Gullbring

Viktig for Bading med Barn i Gullbringbadet

Rundt omkring er det border og stoler, slik at du kan slappe av eller lese en bok mens barna svømmer. For å kunne bade må barn under 10 år ha med seg en voksen, som er iført badetøy, i bassenget. Dersom barnet er mellom 10 og 13 år må svømmeprøven være godkjent for å kunne bade alene. Denne kan tas i bassenget under oppsyn av foreldre, etter avtale med badevakt.

Gullbringbadets Garderober

I de nyrenoverte garderobene er det badstue, og mange nøkkelskap til å henge dine klær. I rommet finner du også et stellebord og et par hårfønere.

Barn under 7 år kan bruke garderobe av motsatt kjønn med voksen. Byr dette på utfordringer, vennligst henvend deg i resepsjonen.

I Kafé Olsen er det mulig å kjøpe nye badeklær, svømmebriller og badebleie til babyer.

PrislisteKvardagHelg
Vaksen120,-125,-
Born80,-85,-
Honnør/student/elev110,-115,-
Baby 0-3*40,-40,-
Familie320,-340,-