Gulltrimmen

Endelig er den tilbake!

Gå tur – Sjekk inn – Vinn! Bli med du og!

Gulltrimmen starter opp en del tidligere i år på bakgrunn av den krisen vi alle nå står oppe i. Vi håper konkurransen kan være med å bidra til økt aktivitet og uteglede for alle i denne vanskelige tiden.
Bruk appen godt og kom deg ut på tur, så slår vi sammen et slag for helsa nå som den er truet som aller mest!

Mellom den 26. mars og 20. september kan du sjekke inn på turmål rundt omkring i Midt-Telemark og Nome, og du kan bli med i trekningen av fine premier. Denne morsomme aktiviteten passer for alle, så ta med deg venner, familie, eller reis ut alene, og opplev de fantastiske turmålene vi har i kommunene våres.
Og den koster absolutt ingenting!

Gulltrimmen er en gratisaktivitet satt i gang av Gullbring Kulturanlegg AS for innbyggerene i Midt-Telemark og Nome med formål om å fremme helse, turglede og kjennskap til turmål i lokalmiljøet.

Gullbring Kulturanlegg AS samarbeider med Frisklivssentralen Midt-Telemark. Vi er også veldig takknemlige for arbeidet turlagene gjør med drifting av de vakre turløypene i områdene.

Gulltrimmen utfordrer deg på over 130 turmål i nærområdet!
Noen korte og enklere turer, og noen lange og spektakulære. Plukk deg ut et mål for dagen, dra på tur, sjekk inn og få poeng! Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen «Trimpoeng» og finne frem Gulltrimmen under konkurranser.
Der kan du se hvor du har vært, skal, og hvor mange poeng du har. Blant annet!

KORONA

I år så vil Gulltrimmen lanseres og deretter gå litt av seg selv. Vi har svært begrenset kapasitet i arbeidsstokken for tiden, og vil kanskje oppleve en lang tid uten noenting. Dette betyr ikke at dere ikke skal sende e-poster til oss med hva enn dere lurer på, men vi kan ikke garantere at vi kan svare. Det er svært beklagelig, men vi ber om forståelse for dette.

Selv om Gulltrimmen foregår utendørs med god plass, oppfordrer vi sterkt alle deltakere til å vise ekstra hensyn til hverandre og å følge myndighetenes retningslinjer. Det anbefales ikke å gå i større grupper enn 5 personer, og helst bare med de man bor med. Hold 2 meters avstand. Hvis man er syk eller i karantene skal man holde seg hjemme.

Gulltrimmen tar forbehold om at regler og forløpet i konkurransen kan endres etterhvert som tiltakene fra Folkehelseinstituttet og andre myndigheter forløper.

Tagg gjerne Gulltrimmen på tur!

Gulltrimmen kan du følge både på Instagram og Facebook. Har du lyst, så tagg oss gjerne. På Instagram kan du merke det med #Gulltrimmen, og #Trimpoeng. På Facebook @Gulltrimmen. Del også gjerne dine bilder med oss på Facebook-siden vår.

Når du legger ut eller tagger et bilde av Gulltrimmen eller et post/turmål du har kommet til, så skriv/tagg gjerne også hvor det er hen. Vi ønsker å kunne bruke disse bildene i appen sånn at folk får opp bilder av plassen når de er inne og ser på posten. Videre så ønsker vi å ha anledning til å kunne bruke bildene i markedsføringssammenheng for å fremme enda mer aktivitet.

Om du har tatt noen fine bilder og ønsker å sende disse privat, send de til martin@gullbring.no.
Bildene vil i så tilfelle krediteres fotografen.

Spilleregler

Sett deg inn i Fjellvettreglene. Dette er gode retningslinjer for alle type turer, om det så er til fjells eller til skogs. Følg de lokale reglene og anbefalingene når det gjelder bruk av åpen ild og båndtvang.

Vis omsyn for naturen og det eksisterende vei- og stinettverket. Løype- og turlagene legger ned en enorm frivillig innsats i å holde turområdene ved like. Meld deg gjerne inn og støtt ditt lokale turlag.

Ta også hensyn til andre gulltrimmere, turgåere, grunneiere og lokalbefolkninga i området du går tur i.

Miljø

Gulltrimmen er levende opptatt av et rent utemiljø og en ren natur. Ingen av våre brukere skal forsøple naturen. Ta alltid søpla med deg!
Vi anbefaler også å bruke grønn transport til og fra stedet der du starter din tur. Gjør enkle tiltak og sett pris på den rene og fine naturen rundt oss.

Poengfordeling

* Småturer: 5 poeng
* Korte turer og mellomstopp: 10 – 15 poeng
* Mellom- og langturer: 20 – 30 poeng

OBS! Dersom poengene fra turen din ikke har kommet på kontoen innen 5 dager, send gjerne en melding til Gulltrimmen på Facebook.

Konkurranser og Hovedpremier

* Alle med over 300 poeng.
* De 20 øverste på poenglisten.
* Alle med innsjekk på 30 eller flere ulike turmål.
* De 20 med flest ulike turmål.

Sponsorer

Frisklivssentralen Midt-Telemark.
Sport 1 Glexe.
Kiwi Bø.
Telemark Kompetanse AS.
Gullbring Kulturanlegg AS.

Lokale Turlag

Gvarv Turlag: www.gvarvturlag.net  (også på Facebook)
Bø Turlag: https://boturlag.no (også på Facebook)
Ulefoss Turlag: Facebook
Ti på topp i Lunde: Facebook

For spørsmål og andre henvendelser ta kontakt med Gulltrimmen på Facebook.