ARRANGEMENTER SOM IKKE GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT:

19. mars kl. 19.00
Linda Eide: Oppdrag Mottro // AVLYST

Har du kjøpt billetter til avlyste eller utsatte forestillinger? Les mer her:

Kjøpte billetter til avlyste forestillinger:

Fysiske billetter:

Billetter kjøpt i Gullbring kan byttes i «tilgodelapper» i form av gavekort hos Gullbring Kulturanlegg, eller refunderes. Ta vare på billetten din til vi åpner igjen, eller send mail til post@gullbring.no for å få refundert billetten. Pga situasjonen vi står i vil det tidvis være lang behandlingstid på forespørsler om refusjon.

Dette trenger vi for å returnere et billettkjøp: navn på arrangement, ditt navn, kontonummer og billettnummer.

Billetter kjøpt på nett:

Dersom du har kjøpt billetter på nettet, trenger du ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til kontoen som ble belastet i utgangspunktet. På grunn av stor pågang av refusjoner, vil det nå kunne ta 3 – 6 uker før pengene er tilbake på konto. Vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Sjekk derfor kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Kjøpte billetter til utsatte forestillinger:

Dersom du har kjøpt billett til en utsatt forestilling, vil billetten din fortsatt gjelde, da for den nye datoen. Utsetting er et påbud fra myndighetene, som gjør at vi er i en Force Majeure-situasjon, som vil si at flyttingen er utenfor vår kontroll. Vi vil dermed ikke tilby refusjon av disse billettene, men automatisk flytte billettene dine til den nye datoen. Du vil ikke trenge å «fornye» billetten din, selv om det står opprinnelig dato på den. Vi håper på forståelse for dette.

Denne siden oppdateres!

Foreløpig kan du kontakte andre@gullbring.no, dersom du har spørsmål om avlysninger eller andre arrangementer.