Kafé Olsen

Kafé Olsen er hjertet i Gullbring og har et bredt tilbud for alle som er innom. Her kan man få et varmt måltid i en travel hverdag, nyte den sunne salatbaren, danne treningsmedlemsskap eller kjøpe med seg en godbit fra kiosken til kinobesøket, billetter til forestillinger og mye mer.

Kafé Olsen ble åpnet i 1994 og totalrenovert i 2016 da vi fikk utvidet matvare utvalg, stor kiosk, nye farger og nye møbler i Framstugo. I denne perioden utvidet vi blant annet med salatbar og annen fristende varmmat som hamburger og pommes frittes. Nå fremstår Olsen som et åpent og moderne samlingssted.

I kafeens spiseareal, Framstugo, kan man nyte servering og ta et mellomstopp på vei til eller fra trening eller andre arrangementer. Her avholdes også jevnlige arrangementer som Foajekonserter og treff for foreninger, bursdager og konserter ved Telemarksfestivalen. Utenfor tilbyr vi også en rekke bord i solkrok med utsikt til elven.

 

Varmmat

Kafé Olsen tilbyr et bredt utvalg varmmat.

 

 

 

Møter og Konferanser

Kafé Olsen tilbyr også servering av mat til møter og konferanser.

Her kan man bestille alt fra kaffe og te til større måltider. Vårt mest populære lunsjtilbud består av focaccia med variert pålegg akkompagnert med kaffe og te. Andre alternativer inkluderer påsmurte rundstykker eller varmmat som vi kan bestille inn fra kafé Aarnes til servering hos oss.

I tillegg til lunsj tilbyr vi lekre fruktfat og fristende bakervarer som ulike kaker og boller.

For priser på konferanseservering send gjerne en e-post til Katharina som er bookingansvarlig.

 

Kiosk

Kiosk

Kafé

Kafé

Badetøy

Badetøy

Badebursdag

Badebursdag