Møtelokalar

Gullbring kulturanlegg er eit stort bygg med fleire små og store møterom. Ved booking av rom legg vi tilrette utifrå kunden sine ønskje. Her finn de ein oversikt over fasilitetane i kvart enkelt rom. Vi serverar også kald mat frå eigen kafé eller varm mat frå ein av våre faste leverandørar. Maten kan serverast på møterommet eller i fellesområdet Framstugo. Kontakt oss for booking.

Storsalen: 396 seter

Storsalen: 396 seter

Den største konsert- og teatersalen i Midt-Telemark

Vi er veldig stolte over Storsalen i Gullbring Kulturanlegg! Ikke mindre enn 396 sitteplasser i amfi, alle med skriveplate.

Storsalen i Gullbring Kulturanlegg er den største konsert- og teatersalen i Midt-Telemark. Den har svært bra akustikk, et stort lerret, en projektor, et lydanlegg, og tilhørende sminkerom. Størrelsen, akustikken, og fasilitetene gjør Storsalen velegnet til teaterforestillinger, foredrag, og større konferanser.

Skal Gullbring Kulturanlegg være stedet for ditt neste arrangement? Tvil ikke, og avtal et møte med oss på marked@gullbring.no. Vi viser deg gjerne Storsalen, og gleder os til å være med til å gjøre arrangementet ditt til en suksess.

 • Sceneopning: 12 meter / Scenedybde: 9 meter
 • 396 sete m/skriveplate i amfi
 • Stort lerret
 • Projektor
 • Lysrigg
 • Lydanlegg til tale
 • Tilhøyrande garderobar

Kinosalen: 144 seter

Kinosalen: 144 seter

Konferanse og foredrag

Utover at der selvfølgelig vises film, kan Kinosalen også leies til forskjellige formål. I Kinosalen er der plass opp til 144 personer, og derfor egner salen seg til mindre konferanser og foredrag.

Setene i amfi har alle skriveplate. Der er et stort lerret, projektor, og et lydanlegg til tale.

 • 144 sete m/skriveplate i amfi
 • Stort lerret
 • Projektor
 • Lydanlegg til tale

Gullbringhallen: Håndball og idrettshall med tribune

Håndball og idrettshall

Gullbringhallen er en fleirbrukshall på 24 x 47 meter, som kan delast i tre med lydskillevegg og nettskillevegg. Golvet har dansk bøkeparkett (flateelastisk), og utanom 1 handballbane, kan hallen delast i t.d. 3 volley-/basketballbanar eller 9 badmintonbanar. Den har 3 garderobesett med 2 garderobar i kvar, og på tribunen er plass til 600 personar. Hallen kan også brukast til konsertar og messer.

Arenareklame

Utover at hallen kan leies, er det for bedrifter også mulig å profilere seg i Gullbringhallen. Ønsker du å gjøre din bedrift synlig ved det større publikum? Da er arenareklame kanskje det du trenger!

Kontakt os for leie eller arenareklame på marked@gullbring.no.

Galleri Stadskleiv: Fleirbruksrom på ca 130 m2

Galleri Stadskleiv: Fleirbruksrom på ca 130 m2

Dansetimer og utstillinger

Galleri Stadskleiv er et lyst rom med speil vegg og tregulv. Rommet er på ca. 130 m2, og er velegnet til f.eks. dansetimer og utstillinger.

Rommet kan rigges opp som møterom, men mangler teknisk utstyr.

Oppåstugo: Klasserom og møterom til ca. 60 pers.

Oppåstugo: Klasserom og møterom til ca. 60 pers.

Undervisning og kurs

Stort møterom på 150m2 som egnar seg til kurs, seminar, undervisning, større møter, og bursdagsfeiring. Opp til ca. 60 pers.

 • Tavle
 • Fleksibelt oppsett av bord og stolar
 • Lerret
 • Projektor
 • Uttak til nettkabel

Kammerset: Møterom til ca. 10 pers.

Trenger du et lokale til å holde møte eller til en liten bursdagsfeiring? Da er rommet ‘Kammerset’ kanskje det du trenger!

Kammerset er et lokale på 32 m2, og kan brukes til forskjellige anliggende. Lokalet har både et whiteboard og en projektor, som gjør det passende som møterom. Et langbord giver plass til ca. 12 personer, og 2 dører gjør lokalet lydtett. Det er mulig at få servert mat på Kammerset. Deg og dine gjester kan også velge å spise i vår Kafé Olsen.
Skal barnas bursdag feires, kan Kammerset være stedet, hvor barna får mat eller kake, før eller etter barneflokken dra på kino eller i svømmebassenget. Vi er gjerne behjelpelige med å dekke bursdagsbordet, og selvfølgelig avtaler vi med deg hvilken mat eller kake som skal serveres.

Ta kontakt på marked@gullbring.no for å høre mere om mulighetene, og for å få et uforpliktende tilbud.

 • 32m2
 • Langbord med plass til 10-12 pers.
 • Whiteboardtavle
 • Projektor

Spiskamerset: Møterom til ca 6. pers.

Spiskammerset er vårt minste møterom, hvor der er plass til ca. 6-8 personer. Lokalet er på 20 m2, og er med 4 vinduer et deilig lyst rom. Lokalet har et lite whiteboard, og selvfølgelig er det mulig å få servert mat fra Kafé Olsen i Spiskammerset.

Gullbring Kulturanleggets sentrale beliggenhet i Telemark, gjør det til et attraktivt møtested. Besøket kan evt. kombineres med en av våre andre fasiliteter, og med Bø Hotell ved siden av, er det egnet til både en og flere dages besøk.

Spiskammerset ligger ved siden av vår litt større lokale Kammerset, som er praktisk hvis man trenger to lokaler.

Ta gjerne kontakt for tilbud.

 • 20m2
 • Bord med plass til 6 pers.

Gullbringbadet: 25m svømmebasseng med stupetårn og varmt terapibad

Gullbringbadet: 25m svømmebasseng med stupetårn og varmt terapibad

Svømmeleir

Badeanlegget på Gullbring er godt egna for svømmeklubbar som ynskjer å gjennomføre treningssamlingar. Med bare 5 min gange til sentrum ogl Bø jernbanestasjon er det enkelt å planlegge eit opphald her.

Badeanlegget er delt inn i eit stort svømmebasseng med 6 banar, terapi-/varmebasseng med 34 grader og stupeanlegg. I tillegg til leige av basseng kan vi tilby servering og overnatting på huset. Vi har også godt samarbeid med andre serverings- og overnattingsstader i Bø og omegn.

Reisetid med tog frå Oslo er 2 timar og frå Kristiansand i underkant av 3 timar. Ellers av det hyppige avgangar med buss til Tønsberg/Torp og over fjellet til Bergen og Haugesund.

Grupper 

Badeanlegget på Gullbring er tilgjengeleg for leige utanom ordinær opningstid. Det er populært i samband med bursdagsfeiring, diverse avslutningar og for grupper som ynskjer ein aktivitet. Vi stiller med badevakt og servering.