Trening


Vi starter opp med gruppetimer igjen!

Åpent hver dag: 05:00 – 23:00

Bemannet resepsjon på treningssenteret:

Mandag: 11.00-12.30 & 16.30-18.00
Tirsdag: 11.00-12.30 & 16.30-18.00
Onsdag: 11.00-14.00
Torsdag: 11.00-12.30 & 16.30-18.00

Bøs mest allsidige treningssenter

Gullbring kan skilte med et bredt tilbud, for alle og en vær. I ditt medlemskap i Gullbring har du tilgang til alle våre fasiliteter. Dette inkluderer styrkerommet, gruppetimene våre og ikke minst badeanlegget vårt.

Flere av våre kunder har vært hos oss siden starten, gjennom over 26 år med bad og trening. Vi streber etter å være imøtekommende og alltid se kundene våre, derfor tror vi folk blir hos oss så lenge.


Våre instruktører


Martin

Martin er en av våre mest erfarne medarbeidere. Han har med seg solid faglig og praktisk erfaring som trener, PT og instruktør – på land og i vann. Han er nesten alltid blid og hjelper deg nesten alltid om du lurer på noe. Og han har nesten alltid rett.
Interesser utenom trening: Musikk, raske briller og friluftsliv.

Gruppetimer: Aqua Fitness, Spinning & Back to Basic


Anette

Anette er en meget dyktig og erfaren instruktør som vi og kundene våre setter meget stor pris på. Tør vi hevde at hun er Norges beste Zumbainstruktør? – Ja! Og det er det mange som er enige i.. Hun er alltid utrolig blid og hyggelig og holder timene med et imponerende engasjement og intensitet.

Gruppetimer: Zumba


Vibeke

Vibeke er ei skikkelig stå-på-dame som setter fart på beina dine under treninga. Hun motiverer deltakerne med god stemning og et lunt smil. 
Når man er lærer på dagtid og instruktør på kveldstid, så blir man også en kløpper med folk. Ta en prat med henne så skjønner du hva det er vi snakker om. Hun er sprek og kul og hyggelig! 

Gruppetimer: Spinning


Lill-Katrin

Lill-Katrin har jobbet innenfor trening- og helsefeltet i mange år og har med seg utdannelse og erfaring i bøtter og spann. Hun har hatt spinning på Gullbring i mange år og sørger for skikkelig kvalitet på timene sine. Kom innom så skal du få se!

Gruppetimer: Spinning


Inger-Lise

Inger-Lise er blant de med lengst erfaring av alle her på huset. Hun jobber som idrettslærer på USN til daglig og som instruktør hver fredag på Gullbring. Hun er veldig dyktig på å tilrettelegge timene sine slik at alle kan delta uansett alder og form. En fantastisk hyggelig dame som er en glede å trene og snakke med!

Gruppetimer: Spinning


Anne Grete

Anne Grete fra det blide sørlandet har lang erfaring fra treningsbransjen og kan holde timer i nesten alt. Trening av barn, seniorer, gravide, step, styrke, sirkeltrening, funk, dans og spinning for å nevne noe. Hun har undervist i SATS-skolen med treningslære og har jobbet i gymnastikk og turnforbundet. Anne Grete er også personlig trener i Groven Fitness, som holder til i Gullbring.

Gruppetimer: Spinning, Styrke & Balanse for godt voksne, Tabata og Basistrening


Beate

Beate er tobarnsmor, kone, idrettslærer og duracell-kanin. Opprinnelig bassist og fotballspiller fra Skien som har etablert seg på Sandvin med mann og to flotte gutter. Beate er snill som sommernatta er lang, men lar seg ikke pille på nesa, vær du sikker.

Gruppetimer: Basisball


Marthe Beate

Marthe Beate har jobbet som instruktør i Gullbring i mange år, kun avbrutt av et par svangerskap. Opprinnelig fra Tvedestrand, men som så mange som begynner å studere i Bø, har hun etablert seg med to sjarmtroll, samboer og hus i Breisås. Marthe Beate er superblid, hylsprek og topputdannet innenfor treningslære.

Gruppetimer: Basisball og spinning


Sabrina

Det er mange dansker i Bø, og Sabrina er uten tvil blant kremen av disse. Foruten yogaekspertisen, er hun sinnsykt god i elvepadling. Hun forsker på fysisk aktivitet blant unge og er i ferd med å bli doktor Schmidt.

Gruppetimer: Yoga