Gullbring Treningssenter med Tilgang til Bad!

 

Det mest unike med tilbudet i Gullbring er at vi som eneste treningssenter i Bø tilbyr tilgang til Svømmebasseng med stupetårn, varmebasseng og mye mer.

I tillegg er det mer tradisjonell egentrening i Styrkesalen som har alt av basisutstyr for trygg og god styrketrening. Skulle du derimot ønske trening i felleskap er også et bredt utvalg av Gruppetimer inkludert i abonnementet. Her kan du blant annet strekke litt ekstra med Yoga, prøve Vanngym eller noe helt annet som passer best for deg.

Fortvil heller ikke om du ønsker personlig oppfølging. Våre Personlige trenere har ekspertise innen trening og kondisjon, både til lands og til vanns så ta gjerne kontakt for et tilrettelagt tilbud.

Medlemskap

Medlemskap

Gruppetimer

Gruppetimer

Styrkesal

Styrkesal

Personlig trener

Personlig trener

Områdets bredeste tilbud til de laveste treningsprisene!

Gullbring tilbyr en rekke ulike treningsabonnement som passer for et hvert behov. Velg blant en av våre hovedkategorier: Gullkort med tilgang til alt, Bad eller Klippekort for å finne det abonnementet som passer best for deg. Hver hovedkategori har selvsagt også ulike rabattordninger for eksempel til honnør og studenter.

Tegn medlemskap i Gullbringresepsjonen i dag!

 • Gullkort – tilgang til alt!

  Med Gullkort får du tilgang til alt! Styrketrening, gruppetrening og Gullbringbadet.

   Her har du to muligheter:

  • Gullkort med 9 mnd. binding – ordinær, honnør eller student.
  • Gullkort uten binding – ordinær, honnør eller student.

  Du betaler en fast sum hver måned, enten med avtalegirotrekk eller tilsendt faktura. Vi anbefaler avtalegirotrekk da du slipper fakturagebyr, samtidig som betalingen går automatisk i din nettbank. Vi anbefaler også medlemskap med binding. Da blir det billigere månedspris. Har du krav på honnør eller studentpris, må gyldig bevis fremvises.

  Studentkort – tilgang til alt!

  Er du student eller elev ved videregående skole er dette perfekt for deg. Med ditt studentkort får du tilgang til alt! Styrketrening, gruppetrening og Gullbringbadet.

   Her har du to muligheter:

  • Halvårskort ut desember 2018
  • Helårskort ut juni 2019

  Du betaler hele summen med en gang.

  Gyldig studentbevis må fremvises.

  Klippekort – tilgang til alt!

  Med klippekortet får du tilgang til både styrketrening, gruppetrening og badet.

  Klippekort er hensiktsmessig for deg som kanskje ikke trener eller bader fast flere dager per uke. Ett klipp per aktivitet.

  Har du krav på honnør eller studentpris, må gyldig bevis fremvises.

  Klippekortet har 12 klipp og har en gyldighet på ett år.

  Hele summen betales med en gang.

  Badekort med faste månedlige trekk

  Her får du tilgang til Gullbringbadet og våre gruppetimer som foregår i bassenget. Det er ingen binding på dette abonnementet.

  Du betaler en fast sum hver måned, enten med avtalegirotrekk eller tilsendt faktura. Vi anbefaler avtalegirotrekk da du slipper fakturagebyr, samtidig som betalingen går automatisk i din nettbank.

  Klippekort

  Klippekort er hensiktsmessig for deg som kanskje ikke bader fast flere dager per uke.

  Med klippekortet kan du også trene i vår styrkesal og delta på våre gruppetimer. Ett klipp per aktivitet.

  Har du krav på honnør eller studentpris, må gyldig bevis fremvises.

  Klippekortet har 12 klipp og har en gyldighet på ett år.

  Hele summen betales med en gang.

  Badekort til barna

  Barn får kjøpt kort som er gyldig i 6 eller 12 mnd. Perfekt for deg som bader ofte. Her betales hele summen med en gang.

  Vi har også klippekort til barn. Klippekortet har 12 klipp og har en gyldighet på ett år.

  Hele summen betales med en gang.

  Følg med på nyheter/kampanjer for andre tilbud.

 • PRISLISTE

  Ordinær

  Honnør

  Student/VGS

  Gullkort avtalegiro 9 mnd. binding*

  439,-

  339,-

  339,-

  Gullkort avtalegiro u/binding*

  539,-

  439,-

  439,-

  Ut juni

     

  999,-

  Klippekort 12 klipp

  950,-

  865,-

  865,-

  Drop-in styrke/gruppetime

  110,-

  100,-

  100,-

  Ingen innmeldingsavgift!

   

  *Prisene på avtalegiro gjelder pr. mnd.

  Ved avtalegiro m/binding og u/binding gjelder 1 mnd. oppsigelse. Oppsigelse må skje skriftlig på skjema i resepsjonen, eller på e-post til tom-erik@gullbring.no

  Nøkkelkort 100 kr ved innmelding. Gjelder ikke for studentabonnement eller klippekort.

  BAD så mye du vil, med disse abonnementene!

 • Hvem kan bli medlem?
  Vi har trening som passer for alle, uansett kjønn, fasong, og erfaring!
  Nedre aldersgrense for medlemskap er 15 år (må fylle 16 år inneværende år). Alle under 18 år må ha tillatelse av foreldre eller annen foresatt får å kunne trene hos oss.

  Hvordan bli medlem?
  Ta kontakt med oss på telefon 35060309, e-post (post@gullbring.no) eller kom innom oss i resepsjon. Slik at vi kan diskutere dine behov og finne det opplegget som passer best for deg. Du kan også, helt uforpliktende eller etter avtale, besøke oss, slik at du kan få omvisning på senteret før du bestemmer deg.

  Hva koster det å trene?
  Du kan kjøpe medlemskap med og uten bindingstid, semesterkort(student/elev) og klippekort. Når du har kjøpt medlemskap kan du benytte deg av alle tilbudene på senteret ubegrenset, innenfor ordinære åpningstider (treningssenteret, gruppetrening og bad). Vi har gruppetimer for alle, både nybegynnere og erfarne. Klippekort kan være en fin måte å starte de første timene på, hvis du er usikker på om dette er noe for deg. Klippekort registreres ved hvert enkelt besøk og du kan benytte deg av alle tilbudene slik som ved annet medlemskap. Pris på våre medlemskap finner du under innmelding.

  Hvordan betaler jeg?
  Våre avtaler baseres på AvtaleGiro, med månedlige avdrag, eller kontant betaling.

  Hva skjer med medlemskapet hvis jeg av ulike årsaker må ta en pause/fryse?
  Du kan stoppe medlemskapet dersom du av medisinske årsaker (ulykke, kroniske sykdommer) ikke har mulighet til å benytte deg av tilbudet. Vi ønsker da en bekreftelse fra din behandler, som må være lege, kiropraktor eller fysioterapeut. Vi har egne skjema for dette, men du kan godt bruke behandlers dokument. Dokumentet leveres når som helst i måneden, men gjelder fra første månedsskifte. Sykemeldinger har ikke tilbakevirkende kraft. Det er også mulig å fryse avtalen dersom du reiser bort i en periode. Frys må være på minimum 1 måned, og maksimalt 2 måneder. Avtalen må bestå av 9/12 betalende måneder, alt ettersom lengde på bindingstiden (dersom ikke annet er avtalt).

  Hvordan registreres mine besøk?
  Medlemskortet ditt fungerer som adgangskort i perioden du har betalt for. Klippekortet teller ned etter antall besøk. Medlemskortet er personlig og må ikke misbrukes.

  Oppsigelse
  På Gullkort med og uten binding er det en oppsigelsestid på 1 måned. Du kan når som helt si opp i løpet av måneden. Medlemskap med binding kan ikke sies opp før bindingstiden er omme.

  Trening på eget ansvar
  Trening skjer på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at du er fysisk og psykisk skikket til å nyte godt av de ytelser som tilbys. Treningssenteret fraskriver seg ansvar for tap og skader på person eller gjenstander som oppstår under eller som følge av ditt opphold i treningssenteret, herunder tap og skader på klær og personlige eiendeler med mindre senteret har opptrådt uaktsomt. Foreldre er ansvarlig for medbrakte barn med mindre barna er plassert i organisert barnepark og personalet etter avtale skal ivareta barnets sikkerhet.

  1. Kun rene innesko i styrkesalen.
  2. Bagger og tøy skal oppbevares i garderoben. Garderobeskapene skal ryddes etter bruk.
  3. Hold orden i lokalet, rydd etter deg og sett på plass vekter/utstyr etter bruk.
  4. God hygiene er viktig for deg og de rundt deg. Bruk rent tøy.
  5. Vask apparatene etter bruk.
  6. Vi ønsker at du hjelper til med å holde et lavt støynivå og et hyggelig språk, bruk god folkeskikk slik at alle trives.
  7. Hvis noe blir ødelagt eller mangler, vennligst gi beskjed til personalet om dette.
  8. Kun flytende kalk er tillat i styrkesalen.
  9. Musikkanlegg, pc og tilhørende utstyr til dette, skal kun håndteres av personalet.

  Utstyrshåndtering

  Utstyret på Gullbring blir brukt flittig av våre medlemmer. Vi setter stor pris på om du tar deg tid til å lese igjennom våre regler for håndtering av utstyr.

  1. Ikke slipp manualer, vektstenger og vektskiver ned i gulvet. Sett de forsiktig på bakken i pausene eller sett de tilbake på stativet.
  2. Ved bruk av cabelcross, før kablene forsiktig tilbake på plass.
  3. Vær forsiktig med stenger og manualer rundt speil.
  4. Bruk ellers sunn fornuft ved håndtering av maskiner.

  Hvorfor skal du håndtere utstyret slik? Vi unngår da at utstyret blir unødvendig slitt og ødelagt, samtidig slipper du å måtte vente på at vi må reparere et apparat, en maskin eller annet utstyr du bruker ofte.